Skip to main content
Ref. 06899

Descobreix aquesta casa adossada de 2 habitacions a Canyelles, situada en la tranquil·la urbanització Muntanya del Mar.

Aquesta propietat, de 60 m2, ideal per a aquells que volen personalitzar el seu habitatge, compta amb un menjador lluminós amb sortida a un balcó assolellat, perfecte per gaudir de vistes panoràmiques i relaxar-te a l’aire lliure. La casa disposa de 2 habitacions, oferint espai suficient per a una família petita o per crear el teu despatx personal. La cuina, funcional i ben distribuïda, espera la teva creativitat per convertir-la en l’espai culinari dels teus somnis. El bany complet complementa les necessitats bàsiques de la llar.

Cantonera i totalment exterior, aquesta casa gaudeix de molta llum natural durant tot el dia, creant un ambient acollidor i càlid. L’entorn natural de la urbanització t’ofereix un estil de vida tranquil i saludable, mentre que la proximitat a Vilanova i la Geltrú, a només 15 minuts, et permet accedir fàcilment a tots els serveis i comoditats de la ciutat.

Aquesta és una oportunitat excepcional per adquirir una casa amb gran potencial i convertir-la en la llar que sempre has desitjat. No perdis aquesta oportunitat única!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06899. Casa en venda – Muntanya del Mar – Canyelles

102.000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 60 m²
Any de construcció: 1985
Certificació Energètica: G

Equipament:

  • Terrassa
08811, Canyelles – MUNTANYA DEL MAR