Skip to main content

Compra

Compra - llars.net | Agents Immobiliaris

Si vols comprar un immoble, posarem a la teva disposició una àmplia cartera de tot tipus d’immobles i preus.

Tant per viure-hi, per treballar-hi o per invertir-hi. Explica’ns que estàs buscant i si no ho tenim ara, t’ho acabarem trobant.

Ens encarreguem de cercar i trobar l’immoble adequat que compleixi les teves necessitats i requisits i ens assegurem que l’operació sigui factible.

Analitzem el mercat, la viabilitat de la compra i totes les opcions de què disposes

Negociem el preu i les condicions del contracte de compravenda i en el cas que necessitis finançament, intervenim amb les entitats bancàries. A més, busquem les millors condicions a les hipoteques i assegurances de la llar i formalitzem la compra del teu habitatge.

T’assessorem durant tot el procés de compra i també t’oferim la nostra ajuda en temes legals.

En definitiva, a Llars.net t’ajudem a trobar la teva llar.

Compra - llars.net | Agents Immobiliaris

Propietats de segona mà

Per comprar un immoble de segona mà només has de trobar l’habitatge o local que cerques, en funció del seu preu, ubicació o prestacions. Un cop localitzat l’immoble perfecte, el procés de compravenda serà qüestió de setmanes i depenent de les seves condicions, podràs realitzar ràpidament la mudança i instal·lar-t’hi quan vulguis o començar a treballar per adequar-lo a les teves necessitats.

Llars.net treballa amb una cartera d’immobles molt atractius i altament competitius per la seva relació qualitat-preu, molts d’ells llestos per entrar a viure, mentre que d’altres són ideals per a realitzar reformes de somni. En comprar un immoble de segona mà els tràmits s’agiliten, en comparació del procés de compra d’un immoble d’obra nova.

Compra - llars.net | Agents Immobiliaris

Obra Nova i Rehabilitacions integrals

Des de Llars.net treballem dia a dia per oferir els millors productes als nostres clients i és per això que busquem noves promocions i rehabilitacions integrals d’edificis per tal que puguis trobar la teva llar somiada.

Sempre tenim ofertes actives perquè puguis gaudir de les millors opcions per invertir en habitatge a la zona del Garraf.

Amb les nostres promocions us esperen les millors qualitats, els acabats més moderns i uns habitatges el valor dels quals només anirà en augment amb el pas del temps.

Compra - llars.net | Agents Immobiliaris

Fons d’inversió

Actualment, els bancs tenen una gran quantitat d’actius immobiliaris: parcel·les, habitatges, oficines, naus, etc. Tots poden ser nous o de segona mà. A causa de l’oferta que presenten, solen oferir els immobles a preus més reduïts, cosa que, sens dubte, resulta altament atractiva per al comprador.

Llars.net ha estat seleccionada com a principal gestor immobiliari dels fons bancaris més actius a la zona de Vilanova i la Geltrú i del Garraf.

El procés de compra d’aquest tipus d’actius a vegades pot resultar una mica més complicat per tota la burocràcia a seguir però nosaltres comptem amb agents especialitzats que t’acompanyem i t’assessoren des de l’inici fins al final del procés, donant el suport que necessitis: