Skip to main content

Lloguer

Compra - llars.net | Agents Immobiliaris

Sabem que la gestió del lloguer d’un habitatge no és fàcil.

I si a això li sumes totes les tasques de la teva rutina diària, encara es pot complicar una mica més.

Des de Llars.net podem ajudar-te i donar-te la tranquil·litat que necessites per deixar les claus de casa teva a mans d’una altra persona. Ens ocupem de maximitzar la rendibilitat econòmica vetllant per la conservació dels teus immobles en lloguer.

Gestionem immobles en lloguer donant la millor atenció personalitzada amb assessors especialitzats que cobreixen totes les necessitats dels nostres clients.

Destaquem en:

Valoració

Et garantim una valoració real del preu de lloguer adequat pel teu immoble apostant pel màxim preu, que obtenim amb un estudi realitzat amb precisió per obtenir i aplicar dades objectives relatives al mercat.

Informació

T’informem de l’estat de la gestió del teu immoble i t’assessorem sobre les millors estratègies de venda. Ens adaptem per assolir l’èxit.

Pla de màrqueting

Realitzem un pla de màrqueting personalitzat online i offline per aconseguir la màxima difusió del teu immoble.

Contractació

Ens encarreguem de realitzar l’anàlisi de la solvència, preparar tota la documentació i contractes necessaris així com l’assessorament, gestió i tramitació d’assegurances i impostos imprescindibles.

Publicitat

Treballem amb més de 40 portals immobiliaris, entre ells, els líders nacionals. També difonem a la nostra web i es creen campanyes específiques a les xarxes socials. Publiquem als expositors de l’aparador de les nostres botigues.

Gestió de Lloguers

Una vegada tancat el contracte, ens responsabilitzem de totes les gestions administratives així com de l’emissió i cobrament de rebuts. Actuem d’intermediaris donant la millor atenció tant als propietaris com als llogaters i gestionem les incidències i reclamacions acordades en els contractes.

Gestió comercial

Gestionem els contactes realitzant un filtratge dels possibles llogaters i optimitzem el resultat mensual de visites.