Skip to main content

Serveis Llars.net

La passió pels detalls

Ens agrada cuidar fins a l’últim detall

Som una immobiliària 360 º i el nostre objectiu primordial és encarregar-nos d’agilitzar tot el procediment i fer que la gestió immobiliària sigui completament segura

T’oferim tots els serveis necessaris per poder comprar, vendre o llogar amb la màxima qualitat i al millor preu. Utilitzem les millors tècniques de màrqueting immobiliari i altres eines innovadores que ajuden a millorar la presentació dels immobles i disminuir així, el temps de venda o de lloguer. A més, comptem amb professionals experts en el sector que t’assessoren i acompanyen en totes les gestions vinculades convertint-se en un suport fonamental per resoldre qualsevol dubte o inconvenient que es pugui produir.

A continuació et mostrem un recorregut complet de les nostres solucions:

Vols conèixer el valor del teu immoble?

Et garantim una valoració real del teu immoble apostant pel màxim preu. Optimitzem el resultat mensual de visites de compradors al teu immoble. T’informem de l’estat de la gestió del teu immoble i t’assessorem sobre les millors estratègies de venda. Vetllem per tal que disposis de tota la documentació legal per poder tramitar la transacció de la teva propietat.