Skip to main content

Assessorament Immobiliàri

Compra - llars.net | Agents Immobiliaris

El nostre equip el constitueixen professionals especialitzats en el sector immobiliari els quals tenen una formació especialitzada i completament actualitzada en el sector immobiliari per garantir el millor assessorament als nostres clients.

Treballem amb la màxima transparència i oferim tota la informació en els processos immobiliaris i d’inversió.

Capacitació i actualització constant en marc legal, jurídic, tributari i econòmic en la comercialització de béns immobles.

Gran coneixement del sector geogràfic del Garraf i rodalies.

Habilitats personals i comercials per tractar diferents tipus de clients.

Ús d’eines tecnològiques que optimitzin la gestió i ofereixin una millor experiència al client, com ara
un lloc web, CRM i plataformes per al màrqueting immobiliari.

Acompanyament en la gestió de la transacció.

Què fem?

Tots els nostres serveis duen implícit l’assessorament immobiliari en base a la nostra filosofia i
apliquem una acurada metodologia de treball per tal que la teva experiència amb nosaltres sigui
completament positiva aportant-te la màxima tranquil·litat.

Ajudem.

Ajudem als nostres clients a estalviar temps. Els venedors i propietaris han d’atendre una gran quantitat de trucades entrants dels compradors o llogaters, tan bon punt l’habitatge es posa a la venda o en lloguer. De fet, la majoria no són compradors ni llogaters en absolut.

Informem.

A Llars.net coneixem les lleis locals sobre la compra, la venda i el lloguer de propietats, l’àrea geogràfica on treballem i les tendències dins del mercat immobiliari local, així com els preus competitius de les diverses propietats que els clients volen comprar, vendre o llogar.

Sabem.

Nosaltres sabem quina és la millor manera de presentar un immoble al mercat, com ressaltar-ne els avantatges, posar l’èmfasi correcte a atraure l’atenció dels compradors/llogaters potencials i interessar-los. Això requereix un enfocament i un coneixement especial, que es tradueix en estalvi de temps i en conseqüència de diners.

Acompanyem.

La nostra tasca no és només seleccionar opcions adequades per als nostres clients, sinó que també fem l’acompanyament professional en el procés de les transaccions des del principi fins al final, ja que ens dediquem a la preparació de documents i certificats oficials obligatoris, verificar la legalitat dels habitatges, redactar contractes, monitoritzar el compliment de les seves condicions, organitzar el procés de pagament per assegurar la conclusió de la transacció.

Negociem.

El nostre equip d’agents immobiliaris tenen una gran experiència i aptituds com són la proactivitat, el coneixement del mercat, coneixements legals i financers, habilitats comunicatives, honestedat, domini de les noves tecnologies aplicades al sector i predisposició a l’aprenentatge.
Tot això fa que siguin professionals polivalents amb perspectiva i altes capacitats de negociació.