Skip to main content

Qui som?

Coneix-nos

Som un equip professional d’experts immobiliaris completament compromesos amb la qualitat dels serveis i amb els nostres clients.

<< Treballem des del rigor, la transparència i la innovació per complir els objectius i expectatives dipositades en nosaltres, assessorant als nostres clients amb la confiança de formar tots un mateix equip >>

20 Anys d’experiència

Amb una trajectòria des del 2003, comptem amb una especialització en el sector immobiliari de Vilanova i la Geltrú i al Garraf amb un gran coneixement del comportament del mercat que ens permet garantir la major rendibilitat en el mínim temps possible.

Excel·lència en la gestió

La nostra prioritat és tenir-te satisfet a tots els nivells, per això comptem amb un equip especialitzat i amb l’última tecnologia immobiliària.
Constantment formant-nos per estar sempre a l’avantguarda del sector. Ens orientem a la consecució de resultats, sense desatendre la qualitat dels nostres serveis. Estem amb tu durant tot el procés, portant-te de la mà de principi a fi.

La nostra empremta

L’ètica professional, l’honestedat i la discreció en totes les etapes de la venda, compra o lloguer són l’ADN de la nostra metodologia. Les nostres màximes són la proactivitat, la professionalitat i la vocació per esdevenir la millor alternativa per als qui busquen l’ajut d’un assessor immobiliari.

Llars.net

20 Anys d’Experiència

Llars.net neix al 2003 amb la intenció de posar en valor el bon treball immobiliari i amb tot l’esforç realitzat durant aquests 20 anys de presència ininterrompuda en el sector, hem aconseguit donar un servei de qualitat on la cooperació, l’exclusivitat i la passió per la feina ben feta son valors fonamentals en el procediment del dia a dia de la nostra empresa.

L’especialització en la zona del Garraf, l’àmplia xarxa de clients potencial i l’increment constant de transaccions anuals ens aporten un gran coneixement del comportament del mercat, de les dades de venda i l’expertise suficient per garantir la major rendibilitat i la millor transacció en el mínim temps possible.

Des de que vàrem obrir les portes i fins avui, són molts els clients que ja han confiat en nosaltres. Volem que tu també en siguis un i que ens recomanis als teus coneguts.

Llars.net es

Excel·lència en la gestió

Per poder prendre decisions encertades, les operacions immobiliàries s’han de tractar amb cura, cal tenir un ampli coneixement del mercat i de la legislació vigent.

Des de Llars.net volem formar part de la història dels nostres clients, aportant experiència, transparència i professionalitat per satisfer qualsevol necessitat immobiliària, ja sigui per taxar, vendre, comprar o llogar la seva propietat o simplement assessorar-los sobre qüestions immobiliàries.

Realitzem estudis amb precisió per obtenir i aplicar dades objectives relatives al mercat. Treballem per donar un servei d’assessoria immobiliària personalitzada amb les millors i més avançades eines tecnològiques per complir amb les exigències dels nostres clients.

L’equip de llars.net compta amb un equip d’agents immobiliaris amb àmplia experiència i formació que disposen de la titulació necessària per poder exercir en el mercat immobiliari.

Apostem per la investigació, fomentem l’anàlisi i prioritzem l’estratègia. Impulsem la creativitat i vivim en un univers digital i multicanal. Estimem les bones idees, busquem sempre el millor talent i, sobretot, ens importa la nostra gent i treballem amb tota l’essència per al nostre client.

La nostra empremta

Proactivitat

Tenim iniciativa! Elaborem un pla de màrqueting personalitzat per a cada propietat. Tractem d’avançar-nos a les situacions adverses amb l’únic objectiu d’oferir un assessorament de qualitat.

Vocació

Gaudim amb la nostra feina. Som experts i dedicats amb la nostra tasca intermediària, per aconseguir treure el major rendiment per a la seva propietat.

Professionalitat

Sempre que oferim solucions, ho fem des del coneixement tècnic de la matèria. La nostra autoexigència pel bon servei és del màxim nivell i l’apliquem a la gestió de propietats amb personalitat pròpia, en la mateixa mesura que a la d’altres propietats de gran potencial de relació qualitat – preu. Per llars.net cada client és únic; l’escoltem, respectem les seves necessitats, tenim en compte les seves preferències i ens hi adaptem.

El teu partner immobiliari

L’ètica professional, l’honestedat i la discreció en totes les etapes de la venda, compra o lloguer són l’ADN de la nostra metodologia. I tot perquè ens reconeixem com la millor alternativa per als qui volen l’ajut d’un professional immobiliari des d’una relació propera i resolutiva, oferint les propostes més innovadores per tal que els nostres clients se sentin plenament acompanyats i assessorats durant tot el procés de compra, venda o lloguer.
Oficina - llars.net | Agents Immobiliaris Oficina - llars.net | Agents Immobiliaris
Compra, venda, lloguer i assessorament immobiliari.