Skip to main content
Ref. 06897

Còmode i lluminós pis d’1 habitació a ple centre de Sant Pere de Ribes pensat per a aquells que busquen confort i comoditat en un entorn agradable.

En el cor del nucli urbà de Sant Pere de Ribes, aquest pis de 46 m² ofereix una oportunitat única de viure en una zona tranquil·la i ben comunicada. Situat al 2n pis d’un edifici amb ascensor, compta amb una distribució funcional que inclou 1 habitació doble que garanteix el descans, un bany complet ben equipat i una cuina independent amb gran capacitat d’emmagatzematge, perfecta per als amants de la cuina. El menjador estar és l’espai ideal per gaudir de moments de relax o reunions amb amics i família, i disposa de molta llum natural gràcies a la seva sortida directa a la terrassa. Amb una orientació oest ofereix un espai acollidor per desconnectar i gaudir de les postes de sol.

Aquest pis totalment exterior, es troba en bon estat i està equipat amb calefacció de gas natural amb radiadors que assegura un ambient càlid a l’hivern. Els terres de gres i les finestres d’alumini amb vidres dobles contribueixen a crear una atmosfera càlida i acollidora. A més, disposa d’un traster situat a l’entresol de la finca que proporciona un espai addicional per mantenir les teves pertinences ordenades.

Amb una ubicació immillorable, molt a prop de l’Església i de la Plaça Catalunya, aquest pis permet gaudir de la vida urbana amb totes les comoditats i serveis a l’abast i totalment comunicat amb els transports públics de la ciutat.

No deixis escapar aquesta oportunitat de viure en un lloc que combina tranquil·litat, confort i una excel·lent ubicació. Contacta’ns avui mateix per concertar una visita i descobrir tot el que aquest pis pot oferir-te.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06897. Pis en venda – Carrer de la Torreta – Sant Pere de Ribes

170.000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 1
superfície: 46 m²
Any de construcció: 1993
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Terrassa
08810, Sant Pere de Ribes – CENTRE