Skip to main content
Ref. 06894

Casa independent de 3 habitacions, 2 terrasses, jardí propi i zona d’esbarjo enmig de la naturalesa a la zona residencial Les Brises, Segur de Calafell.

Amb una superfície de 139 m² i una generosa parcel·la de 740 m², aquesta propietat, totalment exterior, és ideal per a aquells que busquen tranquil·litat i comoditats en un entorn privilegiat.

La casa principal, en una sola planta, compta amb un espaiós i lluminós menjador-estar que crea un ambient acollidor per a reunions familiars i socials. La gran cuina office de 16 m², independent i plena de llum natural, ofereix vistes obertes a l’entorn. Aquesta planta també acull 2 de les 3 habitacions (una doble i una individual) i un bany complet. Al soterrani, trobem un espai addicional organitzat en diferents estances: una gran sala polivalent de 30 m² amb lluminositat increïble gràcies als seus grans finestrals, ideal per adaptar-la segons els teus gustos i necessitats; una habitació doble més; un altre bany complet i una zona de traster.

Si t’agrada gaudir de l’aire lliure, aquesta propietat t’ofereix diversos espais per fer-ho: una còmoda terrassa a peu de menjador, una espectacular terrassa de 70 m² amb accés des del soterrani, perfecta per organitzar menjadors exteriors o zones de relax, i un jardí propi on podràs crear la teva zona de cultiu. A més, disposa d’un safareig exterior amb barbacoa d’obra, perfecte per als dinars a l’aire lliure. Tot i que necessita reparacions, la casa també compta amb una piscina, ideal per als calorosos dies d’estiu.

Amb orientació sud, l’habitatge garanteix llum natural durant tot el dia. Destaca per la seva excel·lent ventilació i una distribució molt acollidora, proporcionant un ambient càlid i agradable. A més, disposa d’aire condicionat per assegurar el màxim confort durant tot l’any.

No perdis aquesta oportunitat única per viure en un entorn tranquil, envoltat de natura. Contacta’ns per a més informació i vine a conèixer la teva futura llar.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06894. Casa en venda – Carrer Devesa de Girona – Segur de Calafell

210.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 4
superfície: 139 m²
Any de construcció: 1982

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
43882 Segur de Calafell