Skip to main content
Ref. 06889

Descobreix aquesta casa rústica de 108m2 amb 2 habitacions, jardí, piscina, terrassa i garatge privat situada a la Zona Nord de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta casa es situa sobre una parcel·la no urbanitzable de 403 m², oferint un espai ampli i acollidor ideal per a la vida familiar. La seva distribució inclou 2 habitacions dobles, 1 bany complet, una cuina espaiosa de 16 m², un ampli menjador de 40 m² i una terrassa assolellada de 12 m², perfecte per gaudir del sol i de moments de relax. El jardí privat proporciona un entorn verd i tranquil, mentre que la piscina pròpia convida a refrescar-se durant els calorosos dies d’estiu. El garatge privat de 20m2 ofereix comoditat i seguretat per als teus vehicles.

Amb una orientació sud, aquesta casa gaudeix de llum natural durant tot el dia, creant un ambient càlid i lluminós.

Tot i que requereix una reforma, aquesta casa és una oportunitat única per personalitzar el teu propi refugi en un entorn natural privilegiat. No deixis escapar l’oportunitat de convertir aquesta propietat en la llar dels teus somnis.

Contacta’ns avui mateix per a més informació i per programar una visita. Aquesta casa té molt a oferir i podria ser just el que estàs buscant!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06889. Casa rústica en venda – Carrer Polígon 42 – Vilanova i la Geltrú

160.000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 108 m²

Equipament:

  • Pàrquing
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
08800 Vilanova i la Geltrú -ZONA NORD