Skip to main content
Ref. 06886

Magnífic pis de 131 m2 de 4 habitacions i balcó, totalment exterior i a la millor zona comercial del centre de Vilanova i la Geltrú.

Descobreix aquesta espectacular i espaiosa propietat amb 4 habitacions, dues d’elles dobles i amb molta llum natural, ideals per a famílies nombroses o per tenir espai extra per a treballar o acollir a convidats. A més, disposa de 2 banys complets que garanteixen el màxim confort i comoditat per a tots els membres de la família. La cuina, amb els seus 13 m², és perfecta per als amants de la gastronomia que busquen un espai ample i funcional amb una zona de safareig, i al costat, un ampli menjador de més de 30m2 equipat amb llar de foc, que crea un ambient càlid i acollidor durant els mesos més freds, i les dues grans balconeres amb accés directe al balcó inunden de llum natural l’estança.

Els diversos armaris encastats ofereixen un emmagatzematge pràctic, mentre que la calefacció de gas natural i els terres de terratzo, ofereixen un equilibri perfecte entre confort i estil.

L’edifici disposa d’ascensor, afegint un plus de comoditat a la teva vida diària.

Ubicat a plena Avinguda Francesc Macià, aquest pis es troba en un entorn molt ben comunicat, amb una àmplia oferta de botigues locals, serveis bàsics, escoles i espais verds i zones infantils a tan sols 3 minuts caminant de la plaça de la Vila i de la Rambla Principal.

No perdis l’oportunitat de viure en aquest immoble únic que combina amplitud, confort i una situació privilegiada. Truca’ns avui mateix per concertar una visita!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06886. Pis en venda – Avinguda Francesc Macià – Vilanova i la Geltrú

378.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 4
superfície: 131 m²
Any de construcció: 1972
Certificació Energètica: F

Equipament:

  • Calefacció Individual
  • Ascensor
  • Balcó
08800 Vilanova i la Geltrú – CENTRE