Skip to main content
Ref. 06885

Un petit paradís amb jardí i terrasses, piscina privada i cuina exterior amb barbacoa, enmig de la naturalesa a la urbanització de Mas Trader.

Situada a una zona privilegiada de la urbanització Mas Trader a Cubelles, aquesta propietat, distribuïda en una sola planta, disposa de 208 m² sobre un ampli solar de 684 m², l’elecció perfecta per a aquells que busquen tranquil·litat i confort, sense renunciar a unes excel·lents comunicacions a prop de Barcelona.

La casa compta amb 3 habitacions dobles, ideals per a tota la família, i 2 banys completament equipats. La principal inclou un espectacular vestidor annex. La cuina és molt espaiosa i dóna accés directe a la zona del jardí i la piscina, mentre que el lluminós menjador de 34 m² és perfecte per gaudir de moments inoblidables amb amics i família. El jardí privat amb piscina és un autèntic oasi de relaxació, ideal per refrescar-se durant els dies calorosos d’estiu. A més, la propietat disposa d’un garatge i un traster de 55 m² amb capacitat per a varis vehicle i espai per a traster, una preciosa terrassa mirador de 16 m² amb vistes obertes de la zona a l’accés principal de l’habitatge, i un gran espai de pati a la part del darrere, on podràs crear diferents espais d’esbarjo al costat de la teva piscina privada. A més, aquí trobaràs una cuina amb barbacoa coberta per poder gaudir d’aquesta zona en qualsevol època de l’any.

L’aire condicionat i la calefacció garanteixen el màxim confort durant tot l’any, mentre que la llar de foc del menjador aporta un toc càlid i acollidor als mesos d’hivern. Els terres de parquet i les finestres de doble vidre proporcionen qualitat i confort addicional.

Aquesta casa és la residència ideal per a aquells que desitgen escapar de l’estrès de la ciutat i gaudir d’un entorn tranquil i agradable a 10 minuts de la població de Cubelles, amb tot tipus de serveis, comerços, centres educatius i de salut a un pas i molt ben comunicada amb la C-32.

No t’ho pensis més i vine a descobrir aquest magnífic immoble. És una casa que ho té tot per fer-te somiar amb un futur ple de felicitat i benestar.

Contacta’ns avui mateix per concertar una visita i descobreix la teva nova llar a Cubelles.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06885. Casa en venda – Carrer Goya – Cubelles

395.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 208 m²
Any de construcció: 1997
Certificació Energètica: D

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
  • Balcó
  • Traster
08880 Cubelles – MAS TRADER