Skip to main content
Ref. 06883

Espai i confort a un pas del Port Esportiu de Vilanova i la Geltrú amb aquest lluminós pis de 100 m² de 4 habitacions i sortida exterior.

Aquest acollidor pis es troba situat en el segon pis d’un edifici amb ascensor al Barri de Mar de Vilanova i la Geltrú, just al costat de l’Església Immaculada Concepció. Amb una superfície de 100 m², aquest habitatge és ideal per a famílies que busquen la comoditat de viure a un pas del centre. L’immoble compta amb 4 habitacions dobles, perfectes per a grans i petits, 1 bany complert i 1 lavabo, garantint la comoditat de tots els membres de la família. La cuina, amb 12 m², és àmplia i funcional, ideal per a preparar els millors àpats, i amb un safareig annex, mentre que el menjador, molt lluminós gràcies a la seva balconera amb sortida directa a l’exterior és l’espai perfecte per a reunions familiars i moments de relax.

Equipat amb aire condicionat i calefacció de gas natural, aquest pis assegura una temperatura òptima durant tot l’any. La orientació sud i la seva ubicació assolellada fa que la llum natural inundi tots els racons, creant un ambient càlid i totalment confortable. A més, disposa d’un traster al terrat comunitari que et proporciona un espai extra per emmagatzemar les teves pertinences còmodament.

A més, la seva ubicació és immillorable: a la mateixa plaça de l’Església del Mar, a un pas del Port i envoltat de la rica història marítima de Vilanova i la Geltrú, amb tot tipus de serveis, restaurants, comerços, centres educatius al teu abast i a tocar de l’estació d’autobusos i RENFE. I si t’agrada fer vida pel centre de la ciutat no serà cap problema, doncs a 3 minuts caminant tens la Rambla Principal!

No deixeu escapar l’oportunitat de viure en aquest pis únic, on la comoditat i la qualitat de vida estan garantides.

Contacteu-nos per a més informació i per concertar una visita.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06883. Pis en venda. Carrer Llibertat – Vilanova i la Geltrú

245.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 4
superfície: 100 m²
Any de construcció: 1976
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Balcó
08800 Vilanova i la Geltrú – BARRI DE MAR