Skip to main content
Ref. 06879

Somies amb construir la casa dels teus somnis a una situació estratègica a tocar del centre de Vilanova i la Geltrú?

Presentem un magnífic solar edificable de 231 m² situat a una perpendicular de la prestigiosa Rambla de Sant Jordi. Amb una façana de 9 metres orientada al sud, aquest terreny ofereix un sostre edificable de 197 m², perfecte per construir la teva llar somiada. Imagina una casa unifamiliar aparellada de planta baixa més dues plantes pis, amb múltiples opcions de distribució que s’adaptin a les teves necessitats i estil de vida.

Una vegada construïda la casa, podràs gaudir d’un ampli jardí privat de 151 m² que envoltarà la construcció pels tres costats, proporcionant-te un espai exterior tranquil i acollidor, ideal per moments de relax amb família i amics, o simplement per gaudir de la natura en el teu propi refugi.

Aquest solar es troba en una ubicació immillorable, a només dues passes del centre de Vilanova i en una de les millors zones residencials. Disposa de tots els serveis a l’abast: parades d’autobús a Barcelona, supermercats, pistes de pàdel i una completa zona poliesportiva. A més, la seva estratègica situació t’ofereix un fàcil accés d’entrada i sortida de la població, permetent-te viure en un entorn residencial tranquil, segur i de qualitat.

No deixis escapar aquesta oportunitat de construir la teva llar en un lloc privilegiat. Contacta’ns per més informació i fes realitat el teu projecte de vida a la Rambla de Sant Jordi.

El preu indicat en l’anunci no inclou els impostos de la compra, 21% d’IVA i AJD, ni les despeses de notaria i registre.

06879. Solar en venda – Carrer Montserrat Roig – Vilanova i la Geltrú

175.000€
superfície: 231 m²

Equipament:

08800 Vilanova i la Geltrú – SANT JORDI