Skip to main content
Ref. 06875

Cèntric i lluminós pis de 116 m2 ideal per a famílies o per a aquells que busquen un espai ampli, acollidor i funcional molt ben comunicat a Vilanova i la Geltrú.

Situat a la primera planta d’una finca sense ascensor, aquest pis compta amb 3 habitacions dobles, dues d’elles en suite, proporcionant intimitat i comoditat als seus residents. Amb un total de 2 banys, cada detall ha estat pensat per garantir el màxim confort als residents. La cuina és pràctica i ben equipada, amb molt espai de treball i gran capacitat d’emmagatzematge i un espai de safareig que ofereix un toc de funcionalitat. El menjador amb més de 24m2 ofereix un espai ampli per a reunions familiars i moments de relax que podràs organitzar creant diferents ambients segons els teus gustos i necessitats.

L’orientació sud d’aquest pis assegura una gran lluminositat durant tot el dia, creant un ambient càlid i acollidor. Compta amb vidres dobles i calefacció de gas natural, garantint un molt bon aïllament i confort durant tot l’any. A més, disposa d’un terrat comunitari amb vistes obertes de la zona.

La ubicació és immillorable, amb una excel·lent comunicació i una àmplia oferta de serveis a l’abast molt a prop de la Rambla Sant Jordi i a 5 minuts de la Plaça de la Vila. Al voltant es troben diversos centres comercials, així com centres educatius i esportius, entre d’altres serveis, garantint totes les comoditats necessàries.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una de les millors zones de Vilanova i la Geltrú.

Contacta’ns per obtenir més informació i concertar una visita. ¡T’estem esperant!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06875. Pis en venda – Bonaire – Vilanova i la Geltrú

285.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 116 m²
Any de construcció: 1984
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Calefacció Individual
  • Ascensor
08800 Vilanova i la Geltrú – LA GELTRÚ