Skip to main content
Ref. 06700

Increïble casa de 6 habitacions amb piscina, pista de tennis, gimnàs i una impressionant finca rural amb vegetació autòctona i vistes panoràmiques amb el mar de fons que captiva tots els teus sentits.

Amb una parcel·la de més de 2.600 m2, aquesta magnífica residència es troba en una sol·licitada urbanització a Cubelles. Només entrar a la propietat, seràs rebut per un entorn natural exquisit, envoltat d’arbres fruiters i una exuberant vegetació autòctona que et transportarà a un món a part. La casa inclou 254 m2 distribuïts en dues plantes perfectament dissenyades. Amb un total de 6 habitacions, totes lluminoses i amb vistes a l’exterior, aquesta llar ofereix un ampli espai per a tota la família. En entrar a la casa, un menjador càlid i lluminós et donarà la benvinguda. Amb els seus generosos 38 m2, aquest espai us permetrà crear diferents ambients, des d’un acollidor saló al costat de la xemeneia, fins a un menjador elegant i una zona de relax i lectura al costat dels amplis finestrals que permeten l’entrada de llum natural i ofereixen vistes de somni de la finca i els seus voltants. Des del menjador, un passadís us conduirà cap a un bany complet, i a la cuina de 15 m2, organitzada de manera eficient i amb ampli espai d’emmagatzematge. Des d’aquí, una gran balconera s’obre cap a una encantadora terrassa on podreu gaudir d’àpats a l’aire lliure al costat de la pineda. A més a més, en aquesta planta trobaràs 1 habitació doble i un estudi per cobrir totes les teves necessitats. Des de l’estudi s’arriba a la planta superior. En aquesta es troben les altres 5 habitacions: 4 dobles i 1 individual, totes amb armaris encastats. Completa aquesta planta un altre bany.

Pel que fa a les comoditats, la casa compta amb fusteria exterior d’alumini i doble vidre, garantint un excel·lent aïllament. A més, es troba climatitzada amb calefacció per radiadors a totes les estances i compta amb aire condicionat al menjador. Els terres de gres afegeixen un toc d’elegància i de durabilitat a cada espai.

Els espais exteriors i d’entreteniment ofereixen possibilitats infinites per gaudir de la vida a l’aire lliure. Per l’entrada principal, et rebrà una terrassa de 25 m2, ideal per relaxar-te i gaudir de moments de tranquil·litat. Al costat, un celler ubicat al soterrani, perfecte per als amants del vi. Al costat, la zona de la piscina, orientada al sud, us brindarà més de 90 m2 d’espai per crear diferents àrees d’esbarjo i on gaudir del sol i aprofitar al màxim el fantàstic clima mediterrani. Cal destacar que la piscina compta amb un sistema de tractament salí, oferint una experiència de natació saludable i plaent a un baix cost de manteniment. A la part posterior de la propietat, descobriràs un bonic bosc de pins. A més, trobareu una pista de tennis adjacent i una sala polivalent amb un petit gimnàs, que podreu adaptar segons les vostres necessitats i preferències. Aquesta sala també compta amb un lavabo addicional. Davant d’aquesta zona, hi ha l’espai dedicat a l’horticultura, ideal per a aquells que volen explorar la seva passió pel cultiu d’aliments frescos i saludables.

La finca té 3 accessos diferents, dos des del carrer principal, un adaptat amb rampa per a vehicles. A la part del darrere de la finca, hi ha un altre accés que connecta directament amb el garatge de 35 m2, amb capacitat per a més d’un vehicle i espai addicional per a emmagatzematge.

En resum, aquesta casa és un veritable paradís per als amants de la natura i la vida tranquil·la. Els seus espais interiors amplis i els magnífics entorns exteriors fan d’aquesta propietat el lloc perfecte per viure i gaudir d’una qualitat de vida excepcional.

Contacta amb nosaltres i vine a descobrir aquesta joia immobiliària que et convida a crear records inoblidables en un entorn idíl·lic!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni de les despeses de notaria i registre.

06700. Casa en venda – Carrer dels Cirerers – Cubelles

435.000€
Nombre de banys: 3
Nombre d’habitacions: 6
superfície: 254 m²
Any de construcció: 1976
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
  • Traster
08880 Cubelles – MAS TAPET