Skip to main content
Ref. 06509

A la zona residencial de Mas d’en Serra i al costat dels col·legis internacionals, t’oferim aquesta casa unifamiliar de 243 m2 amb una superfície de parcel·la de 615 m2.

Tant la casa, la zona de piscina i el jardí que l’envolta, així com les terrasses que es generen a diversos nivells, estan dissenyats i distribuïts per donar al conjunt una gran versatilitat i confortabilitat d’ús, destacant la fantàstica terrassa porxada amb zona de barbacoa per gaudir de relaxades i agradables vetllades a l’aire lliure amb la família o els amics més apreciats.

Per l’entrada principal accedim al primer nivell de l’habitatge, on trobem un gran rebedor-distribuïdor que ens dona pas a dues espaioses habitacions dobles, acompanyades d’un complet bany amb banyera i plat de dutxa per donar-los servei. Ambdues habitacions són exteriors, assolellades i amb finestres que ens ofereixen vistes al jardí.

Mitjançant uns escalons, accedim a la planta principal de dia de l’habitatge, on destaca en gran mesura un espectacular saló menjador de 34 m2, assolellat, lluminós i amb diverses possibilitats de distribució i ús. Completa el saló una llar amb llar de foc per a les tardes d’hivern i un accés a una gran terrassa amb unes vistes magnífiques.

També en aquesta planta principal, trobem la cuina, molt espaiosa i lluminosa, amb espai per a taula i cadires que et possibilitaran esmorzar, dinar o sopar-hi i mitjançant balconera pròpia, accedir al jardí on situar la zona de menjador d’estiu. Així mateix, en aquest mateix nivell, es troba la tercera habitació suite amb un fantàstic bany complet i un lavabo auxiliar per donar servei a la resta de la planta.

I de manera important cal destacar els 62 m2 destinats a un espectacular garatge a peu de carrer i un traster de gran superfície que et permetran variats usos més enllà de l’aparcament.

Pel que fa a les instal·lacions, gaudiràs de totes les comoditats d’un habitatge d’aquestes característiques, com ara calefacció de gas natural per radiadors i aire condicionat, així com diversos armaris encastats repartits per l’habitatge.

En aquest habitatge trobaràs una llar amb encant i personalitat i un bon lloc on viure, a una zona molt apreciada de Sant Pere de Ribes. A prop d’escoles internacionals i molt ben comunicada, a 45 minuts del centre de Barcelona i a 30 minuts de l’aeroport del Prat.

Contacta’ns i ens serà un plaer acompanyar-te a visitar-la.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06509. Casa en venda – Avinguda Montseny – Sant Pere de Ribes

490.000€
Nombre de banys: 3
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 275 m²

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
08810 Sant Pere de Ribes