Skip to main content
Ref. 06697

Casa amb piscina, pàrquing i diferents espais exteriors per gaudir del clima mediterrani en una finca de més de 500 m2 enmig de la naturalesa del Garraf.

Aquest immoble consta amb diferents construccions organitzades a diferents nivells seguint la naturalesa de la finca. A peu de carrer trobem l’accés al pàrquing de 35 m2 amb espai per a dos vehicles, motos o bicicletes i una zona de traster. Actualment s’ha convertit en un pis independent d’una habitació, cuina, bany complet i un menjador estar amb llar de foc. Per l’exterior, unes escales et condueixen al següent nivell on ens trobem amb una magnífica terrassa de 35 m2 i accés a la planta baixa de la casa principal, un espai diàfan de 28 m2 destinat a traster, però amb moltes possibilitats. Al lateral, continuem per les escales exteriors i arribem a l’accés a l’interior de la casa la qual organitza totes les estances en la mateixa planta. Un passadís organitza les estances diferenciant la zona de nit de la de dia. Les 3 habitacions son dobles i molt lluminoses amb grans finestres exteriors. Un bany complet i exterior dóna servei a l’immoble. La cuina també té molta llum natural gràcies a la seva finestra i disposa d’espai suficient per a col·locar-hi un menjador per al dia a dia. El menjador estar té una finestra exterior doble i una balconera que dóna pas a una altra terrassa amb unes boniques vistes obertes de la zona.

A la part del darrera de la casa trobem un altre espai exterior molt ampli que podràs condicionar per a organitzar una zona on crear ambients adaptats a les teves necessitats, ja sigui una zona amb pèrgoles que donin caliu a un menjador exterior o bé, una altra zona amb sofàs o zona chill-out. Fins hi tot hi podries instal·lar una barbacoa i una cuina exterior per gaudir al màxim aquesta zona. A més, compta amb un traster de 10m2 per aprofitar al màxim l’espai d’emmagatzematge exterior. I, el millor de tot és, que des d’aquí accedim al nivell superior del terreny on hi ha una piscina amb unes vistes espectaculars de la naturalesa que ens envolta.

Aquest immoble ofereix moltes possibilitats per personalitzar els espais i adaptar-lo a les teves necessitats i gustos. És la opció perfecta per a convertir-lo en la casa dels teus somnis en un indret on la naturalesa n’és la protagonista. La seva situació és excel·lent, ubicada a la urbanització més sol·licitada d’Olivella, a 10 minuts caminant de tots els serveis, centres educatius, botigues. Al costat de la parada d’autobús.

No t’ho pensis i truca’ns. T’acompanyem a visitar-lo!

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06697. Casa en venda – Verge de Mas Milà – Olivella

129000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 168 m²
Any de construcció: 1978
Certificació Energètica: G

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
  • Traster
08818, Olivella – MAS MILÀ