Skip to main content
Ref. 06891

Viure en un Àtic Dúplex amb 4 Habitacions i 4 Terrasses al Centre de Vilanova i la Geltrú? Sí, ara és possible!

Situat a un edifici molt ben conservat amb ascensor, aquest habitatge destaca per la seva lluminositat, amplitud i espais exteriors. Amb una superfície de 136 m², el pis disposa de 3 habitacions individuals a la primera planta i 1 habitació doble en suite amb bany propi a la planta superior, oferint la flexibilitat necessària per a famílies de diferents mides. A més, compta amb un altre bany complet a la planta principal, garantint el confort i la comoditat per a tots els membres de la família.

L’àmplia cuina independent amb una zona de menjador i el gran saló ofereixen un espai perfecte per a la vida diària i les reunions familiars. Un dels punts forts del pis són les seves 4 terrasses totalment exteriors, assolellades i amb vistes obertes. La terrassa principal, de 22 m², situada a la planta superior, permet gaudir de les vistes de la ciutat amb el campanar de l’Església de Sant Antoni Abat i el mar de fons. La suite compta amb una altra terrassa de 12 m², i el menjador té accés directe a una tercera terrassa. Des de la cuina, accedim a la quarta terrassa que connecta també amb una de les habitacions individuals.

Els diversos armaris encastats, la calefacció de gas natural amb radiadors a totes les estances i els tancaments d’alumini amb doble vidre afegeixen valor a aquest habitatge.

La seva ubicació a 10 minuts a peu del centre de Vilanova i la Geltrú permet gaudir d’un entorn urbà amb tots els serveis a l’abast, com centres educatius i de salut, comerços de barri, supermercats i bona connexió amb el transport públic urbà.

Viu com sempre has somiat en un entorn privilegiat i amb totes les comoditats a la mà. Truca ara i vine a descobrir tot el que aquesta propietat té per oferir-te!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06891. Dúplex en venda – Carrer Miquel Guansé – Vilanova i la Geltrú

497.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 4
superfície: 136 m²

Equipament:

  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Ascensor
08800 Vilanova i la Geltrú – CENTRE