Skip to main content
Ref. 06887

Oportunitat única per adquirir aquest ampli i lluminós local comercial de 136 m² situat al cor de Les Roquetes, a la zona del Centre Cívic de Sant Pere de Ribes.

Amb una sala principal diàfana de 85 m² equipada amb una barra central, aquest espai és ideal per a establiments de restauració, cafès o comerços que requereixen d’un espai obert i versàtil. La sala principal connecta directament amb una cuina funcional i una àmplia nevera, garantint una operativa eficient. El local disposa de dues portes d’accés a peu de carrer i una façana de 5,90 metres que permeten una entrada generosa de llum natural. Al fons, trobaràs dos banys independents, un dels quals està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, i una porta de vidre que dona accés a un pati exterior privat de 32 m², perfecte per crear una zona de descans o un espai exterior per als clients.

L’immoble està equipat amb aire condicionat fred/calor, sortida de fums i presenta una excel·lent accessibilitat.

Aquest local, amb la seva ubicació estratègica i el seu estat immillorable, és la solució ideal per a aquells que busquen un espai espaiós i ben mantingut per iniciar o traslladar el seu negoci a Les Roquetes.

No deixis escapar aquesta oportunitat i vine a visitar-lo!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06887. Local comercial en venda – Carrer Ortega i Gasset – Sant Pere de Ribes

73.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 1
superfície: 136 m²

Equipament:

  • Aire condicionat
08812 Les Roquetes