Skip to main content
Ref. 06881

Aquesta encantadora casa adossada de 130m2, 50 m2 de jardí i garatge privat situada en una zona privilegiada, t’ofereix la combinació perfecta de comoditat i ubicació.

A tan sols 10 minuts a peu de la platja, podràs gaudir del mar sempre que ho desitgis. A més, estaràs a prop de l’estació de tren i supermercats, facilitant el teu dia a dia.

L’habitatge compta amb un ampli saló menjador de 40m², ideal per a reunions familiars i moments de relax. La cuina independent té accés directe a un jardí de 50m² equipat amb barbacoa i pica, perfecte per a les teves celebracions a l’aire lliure. En aquesta mateixa planta es disposa un dels 2 banys complets. A la planta superior, trobaràs les 3 habitacions: dues dobles, una d’elles amb sortida a una terrassa, una habitació individual i l’altre bany equipat amb plat de dutxa.

Pensada per a tothom, aquesta casa disposa d’una cadira mecànica per a persones amb mobilitat reduïda. Amb 130 m² construïts, ofereix espai suficient per a tota la família. A més, compta amb una plaça de garatge, traster i calefacció per bomba de fred/calor. Orientada a oest, garanteix lluminositat i ventilació durant tot l’any.

No perdis l’oportunitat de viure en aquesta meravellosa casa adossada a Vilanova.

Vine a descobrir la teva nova llar! Contacta amb nosaltres per a més informació i agenda la teva visita.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06881. Casa en venda – Solicrup – Vilanova i la Geltrú

340.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 130 m²
Any de construcció: 1998
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
08800 Vilanova i la Geltrú – SOLICRUP