Skip to main content
Ref. 06880

Acollidor pis de 62 m2 amb 2 habitacions i 1 despatx molt ben conservat i situat a una zona tranquil·la de Vilanova i la Geltrú.

El pis disposa de 2 habitacions: una doble espaiosa amb sortida al balcó i molta llum natural gràcies a la seva gran balconera. L’habitació individual és perfecta per a infants o visites. L’ampli menjador estar també té molta llum natural i disposa d’una zona independent i privada ideal per a organitzar un despatx o espai de treball. Al costat del menjador es disposa la cuina, molt funcional i pràctica, lluminosa i amb accés directe a un gran safareig on podràs crear un espai de neteja així com un racó per a traster. El bany complet amb dutxa, està en perfecte estat, oferint totes les comoditats necessàries.

L’orientació est-oest del pis garanteix una il·luminació natural òptima durant tot el dia, creant un ambient càlid i acollidor. A més, compta amb aire condicionat fred/calor, finestres d’alumini amb vidres dobles i terra de gres, assegurant un confort total i un bon aïllament tèrmic i acústic.

Ubicat a una zona tranquil·la però amb tots els serveis a l’abast. A pocs minuts a peu trobaràs centres comercials, zones d’oci i instal·lacions esportives. A més, les bones connexions de transport et permetran desplaçar-te fàcilment per tota la ciutat i els seus voltants.

No deixis passar aquesta oportunitat única i vine a veure aquest pis. Ideal per a petites famílies, parelles o professionals que busquen un lloc on viure còmodament.

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06880. Pis en venda – Carrer Badajoz – Vilanova i la Geltrú

128.500€
Nombre de banys: 0
Nombre d’habitacions: 1
superfície: 62 m²
Any de construcció: 1960
Certificació Energètica: F

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Balcó
08800 Vilanova i la Geltrú – EL TACÓ