Skip to main content
Ref. 06878

Esplèndid pis de 3 habitacions, terrassa, pàrquing i traster a La Girada, Vilafranca del Penedès.

Descobreix aquesta magnífica propietat situada en un segon pis a la desitjada zona de La Girada, a Vilafranca del Penedès. Amb una superfície total de 95 m², aquest habitatge és perfecte per a aquells que cerquen un espai còmode i acollidor.

El pis disposa de 2 habitacions dobles i 1 individual, totes exteriors i molt lluminoses, ideals per a una família o per a qui desitgi tenir una habitació addicional per a convidats o com a despatx. La principal en format suite, amb un bany complet que garanteix la teva comoditat i privacitat. Compta amb un altre bany equipat amb dutxa que dóna servei a la resta d’estances de l’habitatge. També podràs gaudir d’una fantàstica terrassa, perfecta per relaxar-te al final del dia o per prendre un cafè al matí a la qual s’accedeix des de l’ampli menjador estar de 24 m2. La cuina és independent i té una gran capacitat d’emmagatzematge amb una zona de safareig que facilitarà la logística diària, així com una altra sortida a l’exterior amb vistes obertes de la zona.

Per garantir el màxim confort, l’habitatge disposa de calefacció de gas natural i aire condicionat, assegurant una temperatura ideal durant tot l’any. La seva orientació sud-nord garanteix una excel·lent entrada de llum natural durant tot el dia, creant una atmosfera càlida i lluminosa a totes les estances.

I per a completar aquest immoble, en el preu s’inclou una gran plaça d’aparcament amb capacitat per a un cotxe familiar, motos i altres vehicles, a més d’un traster a la mateixa finca i amb connexió interior amb ascensor.

La zona de La Girada és reconeguda pels seus espais residencials ben planificats i la seva proximitat a serveis, comerços i transport públic, oferint un entorn tranquil i pràctic per a viure. La seva ubicació estratègica, et connecta fàcilment a l’AP7 i la N340, i a tan sols 15 minuts amb cotxe de les platges de Sitges i Vilanova i la Geltrú.

No deixis escapar aquesta oportunitat única de viure en una de les millors zones de Vilafranca del Penedès. Contacta’ns avui mateix per organitzar una visita i descobrir tot el que aquesta propietat pot oferir-te!

El preu indicat a l’an

06878. Pis en venda – Ronda del Mar – Vilafranca del Penedès

262.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 95 m²
Any de construcció: 2007
Certificació Energètica: C

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Ascensor
  • Traster
08800 Vilanova i la Geltrú – BARRI DE MAR