Skip to main content
Ref. 06877

Descobreix aquesta excepcional plaça d’aparcament d’11 m², ideal per a un cotxe gran, ubicada a pocs minuts del centre de Vilanova i la Geltrú.

Situada en una finca moderna, aquesta plaça d’aparcament és fàcilment accessible gràcies a l’ascensor interior i a la porta automàtica, garantint comoditat i seguretat. A més, també disposa d’un accés per a vianants.

La plaça es troba en una zona privilegiada, una extensió natural del casc antic de Vilanova i la Geltrú, coneguda per la seva vitalitat i dinamisme. Aquest districte ha estat recentment renovat, oferint un entramat urbà modern i ben comunicat. La seva ubicació és perfecta per a aquells que busquen proximitat a centres comercials, escoles i instal·lacions esportives.

Aquesta és una oportunitat única per garantir un espai de pàrquing segur i accessible en una de les zones amb més demanda de la ciutat. No deixis escapar aquesta oportunitat per assegurar-te la comoditat i la tranquil·litat d’aparcar sempre prop de casa teva.

Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i programar una visita. La teva plaça d’aparcament perfecta t’està esperant a Vilanova i la Geltrú!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06877. Pàrquing en venda – Carrer Francesc Ivern – Vilanova i la Geltrú

19.900€
superfície: 11 m²
Any de construcció: 2005

Equipament:

  • Pàrquing
08800 Vilanova i la Geltrú – CENTRE