Skip to main content
Ref. 06876

Nau industrial de 258 m2 ubicada al Polígon Industrial Masia de Frederic molt ben comunicada amb la C-31, C-32 i la C-15.

Forma part d’un conjunt de naus Industrials en total activitat. Aquesta propietat garanteix un entorn propici per al desenvolupament de qualsevol tipus de negoci i et brinda un espai ampli i versàtil per promoure la teva activitat comercial. La planta baixa compta amb 129 m2 i sostres alts de 6 metres, cosa que facilita la manipulació de mercaderies i maquinària. A més, l’altell de 129 m2 amb 4.50 metres d’alçada us ofereix una àrea addicional per a les vostres necessitats d’emmagatzematge o producció. Compta amb dues còmodes portes d’accés: una per a vianants i una altra dissenyada especialment per a l’entrada i la sortida de camions, cosa que facilita la logística de la teva empresa. També inclou un bany, un petit vestidor i dues places de pàrquing a la planta baixa de l’edifici que comunica directament amb l’interior de la nau, assegurant una experiència de treball pràctica i sense preocupacions.

A més, és important destacar que aquesta nau industrial és un producte en rendibilitat, cosa que representa una inversió segura, doncs compta amb un contracte de lloguer en curs que et brinda estabilitat i beneficis des del primer moment.

No deixis passar aquesta oportunitat única. Contacta’ns avui mateix i descobreix el potencial d’aquesta nau industrial!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06876. Nau en venda – Camí Ral – Vilanova i la Geltrú

200.000€
Nombre de banys: 1
superfície: 258 m²
Any de construcció: 2008

Equipament:

  • Pàrquing
08800 – Vilanova i la Geltrú – MASIA DE FREDERIC