Skip to main content
Ref. 06873

Espectacular Pis al Cor de Cubelles amb Gran Terrassa Panoràmica, Pàrquing i Traster

Descobreix el veritable luxe de viure al centre de Cubelles amb aquest magnífic pis de 136m². Amb 4 habitacions, una espectacular terrassa solàrium de 75m² amb vistes panoràmiques al mar, pàrquing i traster, aquesta propietat ofereix una combinació perfecta de comoditat, espai i estil.

En entrar, et sorprendrà la llum natural que inunda cada racó de la casa. La distribució intel·ligent separa la zona de nit de la d’activitat diària. Un ampli rebedor et dona la benvinguda i et porta a la cuina independent, plena de llum i amb espai per a àpats informals. El safareig al costat facilita les tasques del dia a dia. El menjador estar, espaiós i lluminós, és ideal per a reunions familiars i amb amics, i té accés directe a una sortida exterior que podràs adaptar al teu gust. Un passadís eficient distribueix la resta de les estances, incloent-hi un bany complet amb banyera i 4 habitacions amb molta llum natural. La suite principal, amb bany privat i balcó orientat al sud, ofereix un racó especial per relaxar-te amb vistes al mar.

Però, l’estrella d’aquesta propietat és la terrassa solàrium privada a l’àtic, equipada amb barbacoa, ideal per gaudir del clima mediterrani i viure moments inoblidables amb impressionants vistes obertes de la zona amb el mar al fons.

Aquest pis també compta amb calefacció de gas, tancaments d’alumini amb doble vidre, terres de gres, ascensor, i una plaça d’aparcament i traster inclosos.

Situat estratègicament, ofereix fàcil accés a serveis i connexions excel·lents amb el centre de la ciutat i localitats properes com Vilanova i la Geltrú, perfecte per a professionals i famílies que busquen equilibri entre tranquil·litat i comoditat.

No perdis aquesta oportunitat única! Contacta’ns avui mateix per a una visita personalitzada i imagina la teva nova vida a Cubelles.

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06873. Pis en venda – Carrer Sumella – Cubelles

230.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 136 m²
Any de construcció: 2002
Certificació Energètica: F

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Ascensor
  • Traster
08800 Cubelles – CENTRE