Skip to main content
Ref. 06872

Exclusiu pis cantoner amb 3 habitacions, àmplia plaça d’aparcament, traster i zona comunitària amb 2 piscines a tocar de la Rambla Sant Jordi.

Descobreix aquest magnífic pis de 90 m² situat en una segona planta d’una finca amb ascensor, perfectament conservada. Aquesta propietat ofereix una distribució ideal per viure còmodament i amb estil. Compta amb 3 habitacions: una individual i dues dobles, totes exteriors, proporcionant espai i privacitat per a tota la família. L’espectacular suite principal, de 17 m², inclou un bany complet privat. Un altre bany complet està disponible per a la resta de residents. El menjador estar, molt lluminós gràcies als seus finestrals i a la sortida a l’exterior, ofereix un ampli espai on podràs compartir moments inoblidables amb els teus convidats. L’espaiosa cuina independent, amb capacitat per instal·lar una taula amb cadires, té sortida a una terrassa de 12 m² amb vistes a la zona comunitària, perfecta per relaxar-te i desconnectar.

L’habitatge està equipat amb aire condicionat i calefacció, assegurant el màxim confort durant tot l’any. Els terres són de parquet i els tancaments d’alumini amb doble vidre garanteixen un perfecte aïllament.

Per a màxima comoditat, aquest immoble inclou al preu un traster i una plaça d’aparcament per a un cotxe i dues motos amb gran accessibilitat i amb connexió directa per l’interior de l’edifici.

Aquest pis forma part d’un complex residencial amb una zona comunitària equipada amb dues piscines i una zona infantil. Situat a 5 minuts caminant del centre de Vilanova i la Geltrú, en una de les zones més demandades, amb tots els serveis necessaris a l’abast: supermercats, centres escolars, esportius, així com una molt bona connexió amb el transport públic de la ciutat.

No perdis l’oportunitat de visitar aquest pis únic. Aquesta és la teva oportunitat per viure en un espai que combina confort, elegància i una ubicació privilegiada.

Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i programar una visita.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06872. Pis en venda – Portal de Sitges – Vilanova i la Geltrú

295.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 90 m²
Any de construcció: 2005
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Piscina
  • Ascensor
  • Balcó
  • Traster
08800 Vilanova i la Geltrú – LA GELTRÚ – SANT JORDI