Skip to main content
Ref. 06869

Viure a tocar la platja i a un pas del centre? Amb aquesta fantàstica propietat de 2 habitacions, una espectacular terrassa amb el mar de fons i una plaça de pàrquing inclosa, podràs gaudir d’un estil de vida modern sense renunciar a cap comoditat.

Situat a la quarta planta d’un edifici de recent construcció amb ascensor, aquesta propietat de 60 m² disposa d’una distribució molt eficient, aprofitant al màxim tot l’espai. Una lluminosa sala d’estar amb una cuina integrada, és perfecta per a reunions socials i àpats en família. Des d’aquesta s’accedeix directament a un dels grans atractius d’aquesta propietat: la seva àmplia terrassa de 16 m², on podràs crear diferents ambients ideals per gaudir de les vistes amb el mar de fons i del clima mediterrani que caracteritza la zona. Les 2 habitacions són dobles i amb molta llum natural. El bany complet és ampli i està equipat amb dutxa oferint la màxima comoditat als residents.

Els acabats de qualitat, incloent terres de parquet i finestres de doble vidre, reflecteixen l’atenció al detall en tot l’espai. A més, l’aire condicionat i la calefacció elèctrica per conducte garanteixen el teu confort durant tot l’any. La seva orientació al sud proporciona una abundància de llum natural, creant un ambient càlid i acollidor.

Per complementar aquesta oferta irresistible, el pis inclou una plaça de pàrquing, una zona per bicicletes i una porteria automàtica per a la teva comoditat i seguretat.

No deixis escapar aquesta oportunitat única de viure en un dels barris més emblemàtics de Vilanova i la Geltrú i en una situació estratègica. A tocar el Passeig del Carme, amb una gran varietat d’opcions culturals i d’oci a la teva disposició, accedir a les platges mai ha estat tan fàcil i si necessites passejar pel centre, arribaràs a la Rambla Principal en menys de 10 minuts! Perfectament connectat amb el transport públic i a prop de l’estació central d’autobusos i RENFE.

Contacta’ns avui per organitzar una visita i fer realitat el teu somni de tenir un habitatge únic.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06869. Pis en venda – Carrer Pere Jacas – Vilanova i la Geltrú

290.000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 60 m²
Any de construcció: 2021
Certificació Energètica: B

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Ascensor
08800 Vilanova i la Geltrú – BARRI DE MAR-RIBES ROGES-PLAÇA DE LA SARDANA