Skip to main content
Ref. 06866

Descobreix el luxe a la Costa del Garraf amb aquesta espectacular casa que combina a la perfecció, disseny, comoditat i un entorn privilegiat. Amb una superfície de 235 m2 en una parcel·la de 608 m2, aquesta residència de 4 habitacions, amb jardí, piscina i garatge privat, captiva amb la seva majestuosa presència i les seves vistes impressionants al mar Mediterrani.

Entra i deixa’t conquerir per l’elegància i l’espai que ofereix aquesta propietat. A la planta principal, seràs rebut per un generós menjador estar cantoner de 50 m2, banyat de llum natural i amb vistes panoràmiques al mar i a la muntanya. Aquí també trobaràs una cuina independent totalment equipada, ideal per als amants de la gastronomia, i 1 habitació doble tipus suite que et brinda la comoditat i la privacitat que busques. La planta superior està reservada per a la zona de descans, amb 3 habitacions dobles exteriors, totes elles amb armaris encastats i una d’elles, suite amb vestidor propi. Un altre bany complet i un safareig completen aquesta planta, garantint la funcionalitat i el confort per a tota la família.

A l’exterior, la casa s’envolta d’un jardí exuberant, una piscina refrescant i terrasses que conviden a moments de relax i oci. El seu disseny meticulós i la seva distribució pensada al detall ofereixen versatilitat i comoditat, creant l’entorn perfecte per a reunions familiars o trobades amb amics.

No només això, sinó que també podràs gaudir de comoditats modernes com l’aire condicionat per conductes i els terres de parquet, que afegiran una dosi extra de calidesa a aquesta llar encantadora. L’aparcament privat, amb accés des de la via pública i capacitat per a diversos vehicles, i l’ascensor que connecta les diferents plantes, demostren que cada detall ha estat pensat per oferir el màxim confort i comoditat.

Amb una ubicació ideal a la prestigiosa urbanització Montgavina de Sitges, a prop del mar i amb fàcil accés a les principals vies de comunicació, aquesta casa representa una oportunitat única per viure en un entorn tranquil i exclusiu, allunyada del trànsit i a 20 minuts de l’aeroport de Barcelona i a 5 minuts del port nàutic de Sitges-l’Aiguadolç.

No ho dubtis més i contacta’ns avui mateix per a una visita personalitzada. Aquesta pot ser la teva oportunitat de viure el somni mediterrani.

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

 

06866. Casa en venda – Carrer Creueta – Sitges

844€
Nombre de banys: 3
Nombre d’habitacions: 4
superfície: 235 m²
Any de construcció: 2003
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
  • Ascensor
  • Balcó
  • Traster
08870, Sitges – MONTGAVINA