Skip to main content
Ref. 06859

Acollidor i funcional pis de 3 habitacions totalment reformat i amb pàrquing inclòs a la zona residencial Regina Park.

Aquesta propietat és ideal per a aquells que busquen un espai modern comptant amb totes les comoditats a l’abast. Un rebedor dóna pas a un lluminós menjador estar molt ben distribuït de manera que podràs aprofitar l’espai al màxim i a més, disposa d’una sortida exterior on podràs gaudir de l’aire lliure. Al costat, la cuina independent, pràctica i molt còmoda ofereix gran capacitat d’emmagatzematge. Tot seguit, accedim a un funcional distribuïdor que organitza de manera eficient la zona de descans. L’habitatge compta amb 3 habitacions: l’habitació principal doble, àmplia i amb molta llum natural i dues habitacions individuals. Al costat d’aquestes, un bany complet dóna servei a totes les estances.

Pel que fa a l’equipament de l’habitatge, disposa de terres de parquet, els quals proporcionen gran calidesa. També compta amb la instal·lació de calefacció per radiadors a totes les estances. La finca té ascensor assegurant una total comoditat en l’accés a l’immoble.

La ubicació és insuperable, amb escoles, instituts, centres educatius i zones infantils a tocar. A prop de les parades de bus urbà i a un pas de les botigues, comerços, supermercats, farmàcies i biblioteca per a gaudir d’una vida quotidiana sense complicacions.

No perdis l’oportunitat de fer d’aquest lloc la teva propera llar. Contacta’ns avui mateix per a més informació i concerta una visita a aquest pis perfecte per a una vida pràctica i confortable a una de les zones residencials més properes al centre de Vilanova i la Geltrú.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06859. Pis en venda – Joan Magriñà – Vilanova i la Geltrú

140.000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 55 m²
Any de construcció: 1994
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Ascensor
  • Balcó
08800 Vilanova i la Geltrú – REGINA PARK