Skip to main content
Ref. 06858

Descobreix una oportunitat única al centre històric de Vilanova amb aquesta magnífica casa de 162m2 de 6 habitacions, 2 espectaculars terrasses amb vistes i garatge privat.

La casa de planta baixa més dues plantes, totalment exterior, ofereix un espai generós i una ubicació inigualable ideal per a famílies o per aquells que busquen espai addicional per a oficines o estudi.

La planta baixa t’ofereix un espai diàfan de 35m2 perfecte com a garatge per a múltiples vehicles o com a espai de magatzem. A la primera planta, trobaràs un lluminós menjador amb finestrals exteriors, una cuina totalment equipada, una galeria, 3 còmodes habitacions molt lluminoses i un bany complet. La segona planta ofereix una distribució molt similar amb una cuina integrada al menjador, 3 habitacions addicionals i un altre bany complet. Una característica destacada d’aquesta propietat són les dues fabuloses terrasses independents situades a la coberta. Connectades per un espai central cobert de 12m2, actualment destinat a safareig però amb diferents possibilitats d’ús, aquestes terrasses ofereixen vistes panoràmiques espectaculars de la ciutat i el seu entorn, creant l’ambient perfecte per a reunions socials o relaxar-se sota el sol.

Encara que l’edifici necessita una rehabilitació, aquesta propietat està plena de possibilitats per adaptar els seus espais a les teves necessitats i gustos personals. Amb una ubicació privilegiada a tocar de la plaça de les Neus i l’Església de Sant Antoni Abat, gaudiràs dels encants del centre històric de Vilanova amb tots els serveis essencials a la teva disposició.

Aprofita aquesta oportunitat per viure en una casa amb caràcter i encant en el cor de la ciutat. Truca’ns i t’acompanyarem a visitar-la.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06858. Casa en venda – Carrer de les Tires – Vilanova i la Geltrú

240.000€
Nombre de banys: 3
Nombre d’habitacions: 5
superfície: 162 m²
Any de construcció: 1900
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Terrassa
08800 Vilanova i la Geltrú – CENTRE