Skip to main content
Ref. 06837

Aquest dúplex de 119 m2 és més que una simple propietat, és una experiència de vida que no et pots perdre. Amb 3 habitacions, 2 banys i 3 terrasses, aquesta espectacular residència ofereix un espai luxós i funcional per a tu i la teva família.

Situat al prestigiós barri de Molí de Vent, aquesta finca amb ascensor és un refugi urbà que captiva amb el seu encant i comoditats modernes. En entrar, un rebedor et condueix a una àmplia cuina office és independent, plena de llum natural i amb abundants espais d’emmagatzematge. L’adjacent menjador ofereix un espai diàfan que et convida a crear diferents ambients, i la seva sortida a una terrassa de 8 m2 et brinda vistes impressionants de Vilanova i el mar, en la distància, creant un escenari perfecte per a moments relaxants. En aquesta mateixa planta, trobaràs també la magnífica suite principal, completa amb bany privat i armari vestidor. A la planta superior, amb un encant molt especial gràcies als sostres amb bigues de fusta que afegeixen un toc d’elegància, trobaràs les altres 2 habitacions, una doble i una individual, totes dues amb accés a terrasses solàrium privades que et conviden a gaudir del sol i de les vistes panoràmiques. També s’hi disposa un gran bany complet equipat amb banyera per completar la zona.

L’habitatge està equipat amb acabats de primera qualitat, incloent terres de gres i tancaments d’alumini amb doble vidre. La calefacció per radiadors i l’aire condicionat garanteixen el teu confort durant tot l’any, mentre que la orientació cap a l’est proporciona una lluminositat natural excepcional.

La ubicació privilegiada al barri de Molí de Vent et situa a prop d’una àmplia varietat de centres educatius, botigues i serveis, proporcionant-te comoditat i conveniència a cada pas. Aquesta propietat no només ofereix un espai habitable excepcional, sinó també una experiència de vida única.

No deixis escapar aquesta oportunitat i posiciona’t per a una vida de luxe i comoditat. Contacta’ns avui mateix per a més informació i fes realitat el teu somni immobiliari.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06837. Pis en venda – Carrer Zamenhof – Vilanova i la Geltrú

270.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 119 m²
Any de construcció: 1995
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Ascensor
  • Balcó
08800 Vilanova i la Geltrú – MOLÍ DE VENT