Skip to main content
Ref. 06834

T’agrada la idea de viure a un espai renovat amb tota la comoditat i la lluminositat que necessites? Aquest pis cantoner de 94 m², 2 habitacions, balcó i terrassa és una oportunitat que no pots deixar escapar.

Amb una eficient distribució i una ubicació cèntrica, aquesta propietat ofereix un estil de vida fàcil i còmode a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. L’immoble, compta amb 2 habitacions exteriors, una individual i una doble, amb molta llum natural, a més d’un bany complet, tot pensat per a la teva comoditat i la de la teva família. L’habitació principal és molt ample i té accés al pati exterior que podràs organitzar segons les teves necessitats i compta amb zona de safareig, ideal per a tasques domèstiques. La cuina s’ha integrat amb el menjador, creant un espai ampli i obert evitant tot tipus de barreres visuals que et permetran gaudir de tots els moments amb la teva família i convidats. Des d’aquest s’accedeix al balcó cantoner que envolta tota la façana, orientat al sud-oest i amb vistes obertes de la zona, oferint un espai a l’aire lliure perfecte per a gaudir del sol durant tot l’any.

Després d’una reforma completa, aquesta propietat compta amb acabats de primera qualitat i detalls moderns. El parquet i els vidres dobles aporten una sensació d’elegància i calidesa a tot l’espai. Els tancaments exteriors són d’alumini amb trencament de pont tèrmic, oferint màxim aïllament i assegurant l’eficiència energètica, de manera que es manté el confort en qualsevol època de l’any. Disposa també d’aire condicionat fred i calor per splits a totes les estances.

Situat al primer pis d’una finca dotada amb ascensor i una ubicació privilegiada a prop de tots els serveis necessaris: comerços, centres educatius, esportius i de salut, aquest pis ofereix una combinació perfecta de confort i practicitat. A més, la zona està molt ben comunicada amb el transport públic de la ciutat així com de les principals vies d’accés.

Contacta’ns avui mateix i descobreix aquesta propietat a estrenar que es podria convertir en la teva nova llar!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06834. Pis en venda – Carrer Jardí – Vilanova i la Geltrú

260.000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 82 m²
Any de construcció: 1975
Certificació Energètica: A

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Balcó
08800 Vilanova i la Geltrú – SANT JOAN