Skip to main content
Ref. 06833

A la recerca d’un habitatge nou que combini el confort modern amb una ubicació privilegiada? No busquis més! Aquest impressionant pis de 84 m², totalment reformat i a estrenar, està dissenyat per a aquells que busquen una experiència de vida excepcional a prop del centre de Vilanova i la Geltrú.

Amb una distribució impecable, brinda l’equilibri perfecte entre la funcionalitat i l’elegància. El rebedor separa els accessos a la zona de dia i a la de nit, oferint un armari encastat ideal per a organitzar les teves pertinences. La cuina, integrada a l’ampli menjador, és ideal per a compartir reunions familiars i esdeveniments socials i ofereix una sortida directa al balcó, orientat al sud, on podràs organitzar un racó per relaxar-se i gaudir del sol. Amb 2 habitacions i un estudi, aquesta residència ofereix l’espai necessari per a tu i la teva família. L’habitació principal en format suite, compta amb un bany complet que t’ofereix màxima privacitat. A més, té accés directe al balcó amb vistes obertes de la zona. Al costat L’habitació individual és lluminosa i acollidora, mentre que l’estudi ofereix un espai ideal per al teletreball i té accés directe al pati exterior, que podràs organitzar per a gaudir d’agradables estones a l’aire lliure. Aquesta propietat compta amb un segon bany complet.

Equipat amb aire condicionat fred i calent per splits a totes les habitacions, així com amb tancaments exteriors d’alumini i doble vidre, aquesta propietat assegura confort i eficiència energètica durant tot l’any.

L’immoble, situat al primer pis, ha estat reformat amb materials d’alta qualitat i atenció als detalls, oferint una estètica moderna i duradora. La finca disposa d’ascensor, garantint comoditat i accessibilitat per a tots els residents.

Situat a prop del centre de Vilanova i la Geltrú, aquesta propietat ofereix accés fàcil a una àmplia gamma de serveis, centres educatius i esportius, restaurants i comerços, així com a les principals vies d’accés i al transport públic.

Viu l’experiència de la vida moderna en aquest pis reformat a Vilanova i la Geltrú. Contacta’ns i descobreix tot el que aquest immoble té per oferir-te!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06833. Pis en venda – Carrer Jardí – Vilanova i la Geltrú

250.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 1
superfície: 84 m²
Any de construcció: 1975
Certificació Energètica: A

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Ascensor
  • Balcó
08800 Vilanova i la Geltrú – SANT JOAN