Skip to main content
Ref. 06832

Espectacular planta baixa de 96 m2 amb 3 habitacions i terrassa en un entorn d’excepcional comoditat.

El pis, amb una distribució impecable, brinda l’equilibri perfecte entre la funcionalitat i l’elegància. Amb 3 habitacions exteriors, dues individuals i una doble, aquesta residència satisfà totes les necessitats d’espai vital per a tu i la teva família. L’habitació principal és fantàstica, en format suite i amb un ampli vestidor. Els dos banys complets ofereixen comoditat i luxe, amb acabats d’alta qualitat i detalls impecables. La cuina, integrada amb un ampli menjador, és ideal per a compartir reunions familiars i esdeveniments socials i ofereix una sortida directa a la terrassa porxada, orientada al sud, un lloc ideal per relaxar-se i gaudir del sol.

Pel que fa a l’equipament, la propietat compta amb climatització fred i calor per conductes, mentre que els terres de parquet afegeixen calidesa i elegància a cada espai. A més, els tancaments exteriors d’alumini amb trencament de pont tèrmic i doble vidre ofereix aïllament i eficiència energètica, mantenint el confort a qualsevol estació de l’any. Els armaris encastats proporcionen un ampli emmagatzematge, mantenint l’espai net i ordenat.

L’habitatge ha estat sotmès a una reforma completa amb materials d’alta qualitat, assegurant una estètica moderna i duradora. Cada detall ha estat dissenyat acuradament per brindar-te una experiència de vida extraordinària.

La finca on hi ha aquest pis ha estat equipada amb ascensor, brindant comoditat i accessibilitat a tots els residents i està situada molt a prop del centre de Vilanova i la Geltrú envoltada d’una àmplia varietat de comerços, centres educatius i esportius, serveis i restaurants de qualitat. La zona està molt ben comunicada amb les principals vies d’accés a la ciutat i amb el transport públic.

Gaudeix d’un nou estil de vida amb aquesta oportunitat immobiliària. Contacta’ns avui per a una visita privada i fes el primer pas per viure com sempre has desitjat viure!

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre

06832. Pis en venda – Carrer Jardí – Vilanova i la Geltrú

270.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 87 m²
Any de construcció: 1974
Certificació Energètica: A

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
  • Ascensor
08800 Vilanova i la Geltrú – SANT JOAN