Skip to main content
Ref. 06794

Aquesta impressionant casa unifamiliar adossada de 303 m2 ofereix un estil de vida de luxe i comoditat, amb 5 habitacions, 3 banys, jardí davanter i posterior de 193m2, garatge i piscina comunitària a la urbanització Rocamar de Sant Pere de Ribes.

Amb una parcel·la de 365 m2, aquesta propietat compta amb un jardí davanter i posterior, proporcionant un lloc perfecte per desconnectar. La planta baixa acull una espaiosa cuina de 18 m2 amb accés a la terrassa del jardí del darrere, ideal per gaudir de sopars a l’aire lliure. El generós saló menjador de 32 m2 s’obre a la terrassa del jardí davanter, connectant perfectament amb la zona comunitària que inclou una piscina per al gaudi dels residents. Amb 5 habitacions dobles, la suite principal amb armari de pard, aquesta residència ofereix espai i privadesa per a tota la família. Els 3 banys complets, un en suite, afegeixen un toc de luxe addicional. El garatge al soterrani completa aquesta propietat única.

A més, l’habitatge ve equipat amb tancaments d’alumini i doble vidre, terres de gres i calefacció de gas amb radiadors a totes les estances. L’aire condicionat split proporciona una frescor agradable durant els càlids mesos d’estiu.

Ubicada estratègicament al costat de Sitges, aquesta propietat gaudeix d’una comunicació excel·lent, facilitant l’accés a serveis, comerços i la vibrant vida cultural de la zona.

No només estàs comprant una casa, sinó un estil de vida que combina luxe, comoditat i accessibilitat. Fes de Rocamar la teva nova llar i viu l’equilibri perfecte entre la sofisticació i la practicitat!

Contacta’ns per descobrir més sobre aquesta oportunitat única.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06794. Casa en venda – Ucraïna – Sant Pere de Ribes

485000€
Nombre de banys: 3
Nombre d’habitacions: 5
superfície: 303 m²
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina