Skip to main content
Ref. 06780

Casa rural independent a Cubelles amb 3 habitacions, 2 banys, jardí, piscina i zona de barbacoa, rodejada de natura i dissenyada per oferir una vida tranquil·la amb totes les comoditats.

Aquesta propietat construïda a 4 vents en una parcel·la rural de 524 m2 és fantàstica per a famílies que busquen la tranquil·litat de viure a una zona envoltada de naturalesa molt a prop de Cubelles. L’immoble es distribueix en dues plantes separant la zona d’activitat diària de la de descans. L’entrada principal a l’habitatge és a través d’una terrassa porxada on podràs crear un racó especial per a gaudir de l’espai segons les teves necessitats. Només accedir, et dóna la benvinguda un lluminós i ampli menjador de 30 m2 en el que podràs crear diferents ambients aprofitant la calidesa de la llar de foc. Aquest dóna pas a la cuina office, amb molta llum natural gràcies a les seves finestres i té accés directe a una de les zones enrajolades del jardí on podràs instal·lar un meravellós menjador exterior i una zona de chill-out per compartir moments inoblidables amb la teva família i convidats. A la zona enjardinada gaudiràs d’una magnífica piscina d’obra per refrescar-vos els dies d’estiu més calorosos i també d’una zona d’esbarjo al costat de la porta d’entrada de vehicles i de la zona de barbacoa. A la planta baixa es disposa d’un bany complet. Pujant per una escala d’un sol tram, arribem a la primera planta, on es distribueixen les 3 habitacions, dues dobles i una individual, totes amb molta llum natural. L’habitació principal ofereix accés a una terrassa de 30 m2 amb vistes panoràmiques, creant un espai perfecte per gaudir dels cels estrellats de les nits d’estiu i del meravellós clima mediterrani de la zona. Per a major comoditat, un altre bany dóna servei a aquesta planta.

Els tancaments exteriors d’alumini amb doble vidre i mosquiteres asseguren un entorn confortable. Amb terres de gres, calefacció de gasoil amb radiadors i reg automàtic, aquesta casa ofereix un entorn càlid i modern.

Amb fàcil accés a zones verdes per caminades, esports i ciclisme, i proximitat als accessos de C-31 i C-32, aquesta propietat és una oportunitat única per viure una vida equilibrada i connectada. No dubtis a fer-te amb aquesta meravellosa oportunitat per viure en l’harmonia del mediterrani.

Contacta’ns i vine a conèixer aquesta bonica finca!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06780. Casa en Venda – Les Estoreres – Cubelles

228800€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 114 m²
Any de construcció: 1984
Certificació Energètica: F

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
08880 Cubellles – LES ESTORERES