Skip to main content
Ref. 06677

Lluminós i assolellat pis de 92 m2 amb 3 habitacions a una excel·lent ubicació a tocar de la Rambla Principal i dels principals serveis de la ciutat.

A la planta superior d’una finca amb pocs veïns, l’immoble té una confortable distribució que separa la zona de descans amb la zona d’activitat diària. Accedim a un rebedor que dóna pas al passadís que organitza les diferents estances. A una banda d’aquest, trobem el menjador estar amb una terrassa coberta amb molt d’encant que ofereix un espai preciós per a col·locar un racó on gaudir de la llum del sol directa que entra a través del gran finestral. Per aquest espai s’hi accedeix a la cuina molt pràctica gràcies a la seva distribució oberta al menjador amb una barra que facilita l’activitat del dia a dia a més d’eliminar barreres visuals. Reprenem el passadís que ens portarà a les 3 habitacions, una doble i dues d’individuals, totes molt lluminoses i al bany complet.

L’habitatge està equipat amb tancaments d’alumini i doble vidre. Disposa de terrat comunitari amb unes boniques vistes de la zona.

Aquest immoble ofereix màxima comoditat per a la seva situació i té moltes possibilitats per personalitzar els espais i adaptar-lo a les teves necessitats i gustos. És una magnífica opció si busques viure a mà de tots els serveis, comerços i centres educatius i perfectament comunicat amb els transports públics de la ciutat, a 5 minuts caminant de l’estació central d’autobusos i de l’estació de Renfe.

La finca no disposa d’ascensor.

No t’ho pensis i truca’ns. T’acompanyem a visitar-lo!

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06677. Pis en venda – Carrer Correu – Vilanova i la Geltrú

138.500€
Nombre de banys: 0
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 92 m²
Any de construcció: 1940
Certificació Energètica: G

Equipament:

08800 Vilanova i la Geltrú – CENTRE