Skip to main content
Ref. 06653

Planta baixa a estrenar, de 2 habitacions amb 2 banys i terrassa, acabada per entrar a viure i amb plaça d’aparcament inclosa al preu.

Situada a tocar el port esportiu i del Passeig Marítim, disposa de 75 m2, 2 habitacions dobles, 2 banys i un amplíssim menjador amb cuina integrada completament equipada amb electrodomèstics d’alta qualitat i màxima eficiència. També disposa d’una sortida exterior per acomodar-la segons les teves necessitats.

Aquest pis representa l’excel·lència en termes ecològics i energètics, amb un sistema aerotèrmic per conductes d’última generació que ajuda a la sostenibilitat energètica i protegeix el medi ambient. Disposa dels millors acabats, incloent els estètics sostres d’encenall de fibra vegetal. A més, les cuines de tots els habitatges estan totalment equipades amb electrodomèstics integrats d’alta gamma, incloent la rentadora, per fer que la teva vida sigui més fàcil i còmoda.

No perdeu l’oportunitat de viure en un d’aquests tres exclusius habitatges i podreu escollir entre el Voramar Xaloc, el Claramar Xaloc o el Terramar Xaloc, on el luxe i la sostenibilitat van de la mà.

Contacteu amb nosaltres avui mateix per descobrir tots els encants d’aquests pisos d’alt standing.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

 

06653. Pis en venda – Carrer Carlets – Vilanova i la Geltrú

270.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 75 m²
Certificació Energètica: B

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa
08800 Vilanova i la Geltrú – BARRI DE MAR