Skip to main content
Ref. 06652

Descobreix avui mateix aquesta moderna planta baixa a estrenar situada a tocar del Passeig Marítim de Vilanova!

La propietat de 82m2, disposa d’una perfecta distribució amb 2 habitacions dobles, un gran i lluminós menjador estar diàfan amb cuina oberta, 2 banys complets i una acollidora terrassa. Un pis que representa l’excel·lència en termes ecològics i energètics, amb un sistema aerotèrmic per conductes d’última generació que ajuda a la sostenibilitat energètica i protegeix el medi ambient. Disposa dels millors acabats, incloent els estètics sostres d’encenall de fibra vegetal. A més, les cuines de tots els habitatges estan totalment equipades amb electrodomèstics integrats d’alta gamma, incloent la rentadora, per fer que la teva vida sigui més fàcil i còmoda.

La seva ubicació privilegiada ofereix un accés còmode i fàcil als punts clau de la ciutat, així com a les platges més boniques de la Costa Daurada.

No perdeu l’oportunitat de viure en un d’aquests tres exclusius habitatges i podreu escollir entre el Voramar Xaloc, el Claramar Xaloc o el Terramar Xaloc, on el luxe i la sostenibilitat van de la mà.

Possibilitat de plaça de pàrquing al mateix edifici.

Contacteu amb nosaltres ara, t’acompanyem a conèixer tots els encants d’aquests pisos d’alt standing.

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06652. Pis en venda – Carrer Carlets – Vilanova i la Geltrú

295.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 0
superfície: 82 m²
Certificació Energètica: B

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Terrassa