Skip to main content
Ref. 00651

Idoni local per a ús comercial o d’oficines situat al costat del centre de Vilanova.

Aquest local és perfecte per a qualsevol tipus de negoci comercial, ja siguin oficines, botigues, centres de salut i bellesa… perquè té 123 m2 en un espai completament diàfan que et permet crear diferents ambients o zones adaptades les necessitats de la teva activitat. És un espai amb molta lluminositat gràcies als alts sostres i als 9.5 m lineals d’aparador amb doble vidre que hi té instal·lats. Aquest gran aparador, a la vegada, proporciona una molt bona visibilitat des del carrer. L’accés públic a l’establiment és a través de la porta principal a peu de carrer, facilitant l’entrada al local i a més, disposa d’una porta privada lateral al costat del portal de l’edifici que t’ofereix la possibilitat d’entrar i sortir sense obrir la porta principal.

Disposa de dos lavabos, un per a dones i l’altre per a homes que els separa un distribuïdor amb rentamans. També està equipat amb una sala annexa per utilitzar com a oficina o espai d’emmagatzematge.

Referent a l’equipament interior, el local disposa de terres de gres. Té realitzada la pre-instal·lació per a la climatització d’aire fred/calent a través de conductes.

La ubicació del local és immillorable, a tocar del centre, envoltat de tots els serveis i amb bons accessos i comunicacions.

Si estàs pensant en un bon local per al teu negoci, vine a descobrir aquest gran espai.

Truca’ns i t’acompanyem a veure’l.

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

 

,

06651. Local en venda – Carrer Providència – Vilanova i la Geltrú

187.700€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 1
superfície: 123 m²
Any de construcció: 1978
Certificació Energètica: D

Equipament:

08800 Vilanova i la Geltrú – SANT JORDI