Skip to main content
Ref. 06589

Fantàstic pis dúplex de 132 m2 amb 4 habitacions i terrasses al centre de Vilanova. Disposa de dues entrades independents, però amb opció de connectar-les fàcilment. Situació excel·lent en ple barri de La Geltrú, en un carrer tranquil i amb molt poc trànsit.

La planta baixa ofereix un amplia sala polivalent de 42 m2 amb aire condicionat fred/calor i una cuina office amb sortida a la terrassa. En aquest mateix nivell, trobem una altra habitació i un bany complet que hi dona servei.

La planta superior es distribueix en un saló menjador de 24 m2 amb la seva pròpia cuina office, 2 habitacions dobles, una d’elles amb sortida a la terrassa i també disposa d’un bany complet.

Aquest magnífic dúplex conserva part de les bigues originals de fusta de la finca, donant així molta personalitat a l’habitatge. Els terres són de parquet porcellànic i gres.

Una bona oportunitat per viure al centre amb total comoditat. Contacta amb nosaltres per a més informació. El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

,

06589. Dúplex en venda – Carrer Pujada del Cinto – Vilanova i la Geltrú

209.000€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 4
superfície: 132 m²
Any de construcció: 1900
Certificació Energètica: D/E

Equipament:

  • Aire condicionat
  • Terrassa
08800 Vilanova i la Geltrú – LA GELTRÚ-CASERNES-L’ARMANYÀ