Skip to main content
Ref. 06549

Fantàstica casa 419 m2 en una parcel·la de 699 m2. Amb jardí propi, piscina i en una excel·lent ubicació, a l’Aragai-tennis, una de les millors zones residencials de Vilanova.

A la planta principal hi destaca un ampli i lluminós saló menjador de 45 m2, amb llar de foc. Un espai amb grans possibilitats de distribució i amb sortida directa al jardí. Al costat del menjador hi ha una magnífica cuina independent amb capacitat per a taula i cadires i amb una gran capacitat d’emmagatzematge, a més, incorpora un pràctic safareig de gran utilitat. També en aquesta mateixa planta hi trobem 2 habitacions. Una suite amb armaris encastats i bany propi i un dormitori doble.

Mitjançant unes elegants escales de marbre accedim a la zona de descans. Es distribueix en 3 espaioses suites amb armaris encastats i el seu propi bany complet. I un gran espai diàfan, amb sortida a una terrassa que proporciona molta lluminositat a l’estança. Totes les habitacions són exteriors i amb vistes al jardí.

La casa disposa d’un gran garatge subterrani de 74 m2 amb capacitat per a diferents vehicles, traster, zona de bodega i 2 habitacions més de gran polivalència.

Un habitatge molt confortable, amb terres que combinen el marbre i el parquet, calefacció i una magnífica orientació a 4 vents. Contacta amb nosaltres per fer-hi una visita.

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06549. Casa en venda. Carrer Rossinyol – Vilanova i la Geltrú

535.000€
Nombre de banys: 4
Nombre d’habitacions: 5
superfície: 419 m²
Any de construcció: 1998
Certificació Energètica: G

Equipament:

  • Pàrquing
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
  • Piscina
  • Traster