Skip to main content
Ref. 04806

Descobreix el teu nou refugi en aquesta preciosa casa adossada amb 176 m2, 4 habitacions, un jardí privat de 99 m2 i garatge, ideal per als amants de l’amplitud i la tranquil·litat.

En travessar el rebedor, seràs benvingut per un lluminós menjador amb accés directe a una encantadora terrassa de 25 m2 i a continuació un jardí que podràs organitzar segons les teves necessitats i gustos. Imagina els sopars a l’aire lliure i els moments relaxants amb família i amics en aquest magnífic espai exterior. La cuina espaiosa és perfecta per a les teves creacions culinàries, i el lavabo a la planta baixa ofereix màxima comoditat a tu i als teus convidats. A les plantes superiors, 4 habitacions – 3 dobles i 1 individual – esperen ser personalitzades per a la teva família. L’habitació principal inclou un bany en suite que aporta gran confort, mentre que un altre bany complet a la planta superior dona servei a la resta d’habitacions.

Amb un box privat al garatge comunitari, el teu vehicle estarà segur i accessible. Tot i que aquesta casa necessita algunes reformes, és una oportunitat única per donar-li el teu toc personal i fer-la la llar dels teus somnis.

No perdis l’oportunitat de viure aquí i descobrir tot allò que aquesta propietat té per oferir! Contacta’ns avui mateix i et guiarem per conèixer-la.

 

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

04806. Casa en venda – Carrer Falç – Vilanova i la Geltrú

249.000€
Nombre de banys: 3
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 176 m²
Any de construcció: 2008
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa
Carre Falç, 08800 Vilanova i la Geltrú – LA COLLADA – SIS CAMINS