Skip to main content
Ref. 04805

Preciosa casa cantonera adossada amb 4 habitacions, 150m2 de jardí i garatge privat, perfecta per a aquells que busquen un habitatge espaiós en una zona tranquil·la.

En entrar a la propietat, un rebedor us portarà al lluminós i acollidor menjador, que ofereix accés directe a la terrassa de 25 m2 al jardí que envolta tota la cantonada de la casa. Imagina gaudir d’un sopar a l’aire lliure amb amics i familiars, o simplement relaxar-te amb un bon llibre en aquest bonic espai a l’aire lliure. La cuina és espaiosa i acollidora, ideal per preparar deliciosos menjars per als teus éssers estimats, mentre que el lavabo a la planta baixa proporciona comoditat addicional per a tu i els teus convidats. Pujant per les escales, a les plantes superiors, hi trobaràs les 4 habitacions, 3 dobles i 1 individual, perfectes per acomodar tota la família. L’habitació principal compta amb un bany en suite complet per a la teva privadesa i comoditat, mentre que el segon bany complet dona servei a les habitacions de la planta superior.

I per a més comoditat, la casa compta amb un box privat al garatge comunitari on podràs aparcar el teu vehicle amb fàcil maniobrabilitat.

Aquesta propietat de 199 metres quadrats, és perfecta per a aquells que busquen un habitatge en una zona tranquil·la i espaiosa, amb molt de potencial per fer-la seva. Encara que actualment necessiteu reformes, es tracta d’una oportunitat única per donar a aquesta casa el vostre toc personal i convertir-la en la llar dels vostres somnis. No perdis l’oportunitat de viure aquí i descobrir tot allò que aquesta propietat té per oferir!

Contacta’ns i t’acompanyarem a conèixer-la.

04805. Casa en venda – Carrer Falç – Vilanova ila Geltrú

269.000€
Nombre de banys: 3
Nombre d’habitacions: 4
superfície: 199 m²
Any de construcció: 2008
Certificació Energètica: E

Equipament:

  • Pàrquing
  • Aire condicionat
  • Calefacció Individual
  • Jardí
  • Terrassa