Skip to main content
Ref. 00786

Estàs preparat per aconseguir el local comercial perfecte per al teu somni empresarial?

Amb 89 m2 d’espai versàtil, aquesta propietat ofereix una base ideal per a qualsevol negoci. Situat estratègicament amb accés directe des del carrer, és la plataforma perfecta per convertir les teves idees en realitat.

Aquest local presenta una distribució intel·ligent, amb una sala principal lluminosa i àmplia de 27,5 m2, totalment adaptable a les teves necessitats. A més, un espai de lavabo proporciona comoditat per a tu i els teus clients. A continuació, un distribuïdor organitza les 4 sales addicionals que podràs utilitzar com a despatxos, sales, consultes… i també un bany complet amb dutxa, que et dona la flexibilitat per crear l’ambient perfecte per al teu negoci.

Situat a prop del carrer Francesc Macià i el carrer Josep Coroleu, aquest local ofereix una exposició excel·lent amb un potent aparador de 2,50 m2 lineals. L’alta accessibilitat facilita l’arribada dels clients i l’exposició del teu negoci a una àmplia audiència.

Amb els subministraments ja donats d’alta i una pre-instal·lació per aire condicionat fred/calor, assegura la confortabilitat durant totes les èpoques de l’any. Les persianes de seguretat automatitzades garanteixen la protecció del teu espai, oferint tranquil·litat i seguretat.

No esperis més per fer realitat el teu somni empresarial. Posat en contacte amb nosaltres avui mateix per organitzar una visita i explorar tot el potencial que aquest espai innovador té per oferir-te!

,

00786. Local en lloguer – Carrer Gornal – Vilanova i la Geltrú

550€
Nombre de banys: 2
Nombre d’habitacions: 5
superfície: 89 m²

Equipament:

08800 Vilanova i la Geltrú – ST. JOAN-MOLÍ DE VENT