Skip to main content
Ref. 00753

Explora les infinites possibilitats amb aquest local comercial excepcional! Amb una ubicació estratègica a peu de carrer, aquest espai de 58m2 és l’oportunitat perfecta per als emprenedors que volen convertir la seva visió de negoci en realitat.

La distribució intel·ligent ofereix flexibilitat, amb tres habitacions actualment subdividides, però amb la possibilitat de crear una àrea diàfana de 45m2. Imagina’t dissenyar cada racó segons les necessitats úniques del teu negoci. El lavabo a la part del darrere afegeix comoditat tant per a tu com per als teus clients.

Amb una ubicació privilegiada a prop del parc de Baix-a-mar, el passeig del Carme i les platges de Vilanova i la Geltrú, aquest local gaudeix d’una visibilitat envejable, amb un potencial aparador de 4,20 m lineals.

La seguretat no és una preocupació amb les persianes de seguretat automatitzades, oferint tranquil·litat i protecció per al teu negoci.

No deixis escapar aquesta oportunitat única, posa’t en contacte amb nosaltres per organitzar una visita i descobrir tot el potencial que aquest espai innovador pot oferir al teu negoci.

No esperis més, fes el teu somni empresarial realitat!

,

00753. Local en lloguer – Carrer Pere Jacas – Vilanova i la Geltrú

800€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 3
superfície: 58 m²

Equipament:

  • Aire condicionat
08800 Vilanova i la Geltrú – BARRI DE MAR-RIBES ROGES-PLAÇA SARDANA