Skip to main content
Ref. 00477

Els astres s’han alineat per oferir-te una oportunitat única. Imagina posar les bases del teu negoci en el cor de Vilanova, a escassos passos de la Rambla Principal, on cada dia convergeixen centenars de persones.

Aquest local, estratègicament situat al centre neuràlgic de la ciutat, espera ansiosament per acollir la teva visió. Amb una àmplia superfície de 100 m2 a la planta baixa i un altell de 55 m2, aquest espai t’ofereix la possibilitat de transformar-lo segons les teves necessitats. I si les teves idees necessiten un toc culinari, la possibilitat d’adaptar el local amb sortida de fums està al teu abast.

La distribució del local és molt bona. Un espai principal de 55 m2 totalment diàfan et convida a explorar diverses opcions de disposició. A més, un espai de 17 m2 amb una barra o mostrador obert de 5 m lineals, accessible a través d’un passadís que condueix a la zona posterior. Aquí descobriràs tres lavabos, un d’ells adaptat, i una àrea comuna amb frega mans. No oblidem l’altell de 55 m2 i un vestidor de 10 m2, ampliant les teves possibilitats de creació.

La qualitat de l’espai no és només una promesa, sinó una realitat. El local es troba en perfecte estat, amb un terra de parquet porcellànic que aporta una elegància duradora. La sonorització ambiental és agradable, i cada racó del local es presenta amb una funcionalitat excepcional.

Imagina dirigir el teu negoci des d’aquest espai, amb les dimensions perfectes, visibilitat destacada i en una ubicació insuperable. Les paraules no poden fer justícia a la sensació que experimentaràs quan visitis aquesta joia en el cor de Vilanova.

Contacta amb nosaltres avui mateix i descobreix com aquest local pot ser el punt de partida per a la teva pròxima gran aventura comercial.

,

00477. Local en lloguer – Carrer Cuba – Vilanova i la Geltrú

1.150€
Nombre de banys: 3
superfície: 100 m²

Equipament:

08800 Vilanova i la Geltrú – CENTRE