Skip to main content
Ref. 06802

Nau industrial de 204 m2 ubicada al Polígon Industrial Masia de Frederic molt ben comunicada amb la C-31, C-32 i la C-15.

Forma part d’un conjunt de naus Industrials en total activitat. Aquesta propietat garanteix un entorn propici per al desenvolupament de qualsevol tipus de negoci i et brinda un espai ampli i versàtil per promoure la teva activitat comercial. La planta baixa compta amb 135 m2 i sostres alts de 6 metres, cosa que facilita la manipulació de mercaderies i maquinària. A més, l’altell de 69 m2 amb 5 metres d’alçada us ofereix una àrea addicional per a les vostres necessitats d’emmagatzematge o producció. Compta amb dues còmodes portes d’accés: una de vianants i una altra dissenyada especialment per a l’entrada i la sortida de camions, cosa que facilita la logística de la teva empresa. També inclou un bany i 5 places d’aparcament a la planta baixa del pàrquing interior del recinte, assegurant una experiència de treball pràctica i sense preocupacions.

No deixis passar aquesta oportunitat única d’establir el teu negoci en un lloc estratègic i amb totes les comoditats que necessites. Contacta’ns avui mateix i descobreix el potencial d’aquesta nau industrial!

El preu indicat a l’anunci no inclou els impostos de la compra ni les despeses de notaria i registre.

06802. Nau en venda. Camí Ral – Vilanova i la Geltrú

186.000€
Nombre de banys: 1
Nombre d’habitacions: 2
superfície: 204 m²
Any de construcció: 2008
Certificació Energètica: F

Equipament:

  • Pàrquing
Camí Ral, 08800 Vilanova i la Geltrú – ZONA NORD